Voortent of luifel laten reinigen en Impregneren

  • Home
  • informatiepagina's
  • Voortent of luifel laten reinigen en Impregneren

Inzamelpunt Zonklaar.


Sinds kort zijn wij inzamelpunt van Zonklaar voor het wassen van voortenten, luifels, bootkappen en zeilen 

ZONklaar is een vakautoriteit op het gebied van reinigen, impregneren & onderhoud van boottenten, zeilen en zonweringen en bedient de zakelijke markt. We werken met de in eigen huis ontwikkelde unieke reinigingsmethode en een professioneel uitgeruste wasserij.

Wij bieden onze klanten een gegarandeerd langere levensduur en een topuitstraling van hun boottent, zeil of buitenzonwering.  Via ons fijnmazig netwerk van Inzamelpunten hebben particulieren toegang tot onze diensten. We zijn actief in Nederland, Duitsland en België.

 

Voortenten en luifels reinigen

Naast de reiniging van boottenten, zeilen, zonweringen en parasols, is het ook mogelijk om bij ZONklaar de voortent van je caravan te laten reinigen. Een voortent is natuurlijk onderhevig aan allerlei weersomstandigheden en daardoor ziet de voortent er aan het einde van het zomerseizoen niet meer zo uit als aan het begin. Wil je het visitekaartje van je caravan weer helemaal up to date krijgen? Wij reinigen en impregneren je voortent met plezier.
 

Voortenten impregneren

Wanneer je op vakantie in Italië bent en er hevige buien overtrekken, wil je natuurlijk wel de garantie dat je het ook  droog houdt in je voortent. Net als het impregneren van zeilen, boottenten en parasols kunnen wij ook de voortent van je caravan impregneren. Het impregneren vergroot de levensduur van je voortent aanzienlijk en zorgt er bovendien voor dat hij water- en vuilafstotend wordt.

Share our website