Ventana voortent met voortentluifel

  • Home
  • informatiepagina's
  • Ventana voortent met voortentluifel

Ventana voortent+voortentluifel

te plaatsen als luifel, als voortent óf als voortent met luifel


Wilt u veel mogelijkheden maar zo weinig mogelijk gewicht mee op vakantie? Deze combinatie biedt de oplossing. De basis Ventana voortent heeft aan de voorzijde een ritsvoorziening om een voortentluifel (230cm diep) te plaatsen.  Voor dat je op vakantie gaat de keuze maken wat je meeneemt. Bijvoorbeeld: alleen als luifel, de voortent óf de voortent met luifel. 
 

Ventana voortent 


De Ventana voortent met voortentluifel is een veelzijdig product met een uniek design.  De voortent is ook zonder de luifel te plaatsen, doordat deze afritsbaar is gemaakt. Wanneer u ook de voorwanden weglaat dan is dit model als luifel te gebruiken.

In de voortent zijn zowel linksvoor als rechtsvoor grote ventilatiepanelen verwerkt die ook eenvoudig met een klep met ritssluiting af te dichten zijn. 

De twee schuin naar voren geplaatste punten en de standaard meegeleverde stormbanden zorgen voor extra stabiliteit.
De voorwand is in twee delen uitritsbaar. Deze voorwand wordt net als de twee voorpunten schuin naar voren geplaatst voor extra stabiliteit.
U kunt kiezen hoe de voorkantindeling gemaakt moet worden. U kunt kiezen voor 1 deur (links of rechts) en de rest ramen óf twee deuren met twee ramen (symmetrisch)
Een middenstaander wordt meegeleverd voor het ondersteunen van de boog bij het afspannen van de voorwand. Gebruikt u de voortent zonder voorwanden dan is deze staander , bij normale weersomstandigheden, niet nodig.

De  Ventana voortent is 300cm diep op de vloer en heeft in het dak een diepte van 243cm. De diepte van 243cm is eigenlijk bepaald door onze doekleverancier Ten Cate. 243cm is de maximaal te weven breedte voor Ten Cate. Wij hoeven dan geen extra daknaden te maken die het dak alleen maar kunnen verzwakken.

Bij de Ventana mag u kiezen of we de raamafdichtingen (klepafdichtingen) aan de binnenzijde of buitenzijde maken. Aan de binnenzijde is iets handzamer en je hoeft niet naar buiten om ze te openen/sluiten. Aan de buitenzijde biedt het meer beschermming van het raamfolie.

Ventana voortent met luifel

De Extra luifel heeft een diepte van 230cm (dakmaat) op de vloer blijft er +/-180cm ruimte doordat de voorwand van de voortent +/-50cm naar voren is uitgespannen.
Deze luifel heeft uitritsbare zijwanden
Aan de luifel zitten aan beide kanten een stormbandvoorziening, daarnaast leveren wij een extra staander met bijbehorende stormband mee om de luifel extra te kunnen verankeren bij zwaardere weersomstandigheden.

kortom de Ventana voortent met voortentluifel : 
-luifel
-voorkantdelen
-extra luifel met uitritsbare zijwanden (230cm)
 

Onze prijzen zijn inclusief:

-tochtstrook op maat
-wielafdichting
-stormbanden
-stormharingen
-tentharingen (rotspennen of kunststofharingen)

U kunt kiezen uit (geen meerprijs):

-hoofdkleur donkergrijs design of lichtgrijs design
-evt. een accentkleur 

-slikranden vast of afneembaar (klittenband)
-voorwandindeling (1 deur links of rechts óf twee deuren)


 

Share our website