Voortent Kip Caravan

  • Home
  • informatiepagina's
  • Voortent Kip Caravan

Voortent of luifel voor uw Kip caravan


Voor Kip Caravans maken wij al vanaf de jaren 80 voortenten en luifels. Kip Greyline, Kip 37, Kip KK300, Kip Shelter enz. zijn caravans waar we ervaring mee hebben. Door de wat afwijkende schuine voorkant, is een standaard voortent meestal niet goed passend voor de Kip. Met ons maatwerk is dat bij ons wel het geval. Ook voor de Kip Shelter en de KK300 is een voortent bij ons mogelijk, meerdere modellen zelfs.
 
Aronde voortent met petluifel voor een Kip Isawhite
 

Verschillende voortenten en luifels voor de Kip Caravan

Voor de Kip caravan kunnen we verschillende luifels leveren waaronder de, Explorer luifel, Aronde/Circum/Ventana luifel, voortent, voortent met petluifel, Combi en Combi plus.
Voor de hefdakmodellen voor de Kip zijn de Aronde-,Ventana- en Circum-modellen leverbaar.
Voor de kleine hefdakcaravan zoals de Shelter, Kip 32, Kip 37 worden de voortenten en luifels gemaakt met ons unieke achterwandsysteem wat bestaat uit een vrijstaand frame. Dit is niet alleen makkelijker met het opbouwen maar er onstaat ook aanzienlijk meer leefruimte.
 
Voor de Kip Shelter kunnen wij, naast de Aronde-,Ventana- en Circummodellen, ook een kleinere achtertent maken die wat hoogte en breedte betreft de grootte van de caravanrail aanhoudt. De diepte is 220cm. 
Kleine achtertent kip Shelter / KK300
achterwand kip shelter/KK300Vragen? 

Neem gerust contact met ons op 
Neem contact met ons op 

Voorbeelden voor hefdak caravans

Achterwand Kip 37

 

Share our website