Voortent Kip Caravan

  • Home
  • informatiepagina's
  • Voortent Kip Caravan


Voortent of luifel voor uw Kip caravan


Voor Kip Caravans maken wij al vanaf de jaren 80 voortenten en luifels. Kip Greyline, Kip 37, Kip KK300, Kip Shelter enz. zijn caravans waar we ervaring mee hebben. Door de wat afwijkende schuine of ronde voorkant, is een standaard voortent meestal niet goed passend voor de Kip. Door ons maatwerk is dat bij ons wel het geval. Ook voor de Kip Shelter en de KK300 is een voortent bij ons mogelijk, meerdere modellen zelfs.
   
 

Verschillende voortenten en luifels voor de Kip Caravan

Voor de Kip caravans kunnen we verschillende luifels leveren waaronder de, Explorer luifel, Aronde/Circum/Ventana luifel, voortent, voortent met petluifel, voortent met voortentluifel of voortent met petluifel én voortentluifel (doorbouwen)
Voor de hefdakmodellen voor de Kip zijn de Aronde-,Ventana- en Circum-modellen leverbaar.
Voor de kleine hefdakcaravan zoals de Shelter, Kip 32, Kip 37 worden de voortenten en luifels gemaakt met ons unieke achterwandsysteem wat bestaat uit een vrijstaand frame. Dit is niet alleen makkelijker met het opbouwen maar er onstaat ook aanzienlijk meer leefruimte.

De prijzen voor de verschillende hefdakmodellen staan vermeld opde 2e pagina van onze prijslijst. Bij de overige modellen werken we met een omloopmaat. De prijzen hierbij vindt u op de 1e pagina.
 

Kip Shelter/KK300

Voor de Kip Shelter Plus, Outback en Basic kunnen wij, naast de Aronde-,Ventana- en Circummodellen, ook een kleinere achtertent maken die wat hoogte en breedte betreft de grootte van de caravanrail aanhoudt. De diepte is 220cm. 
achterwand kip shelter/KK300
Aronde voortent
Aronde voortent


Kip Shelter kleine achtertent      

diepte 220cm

prijs: €1253,-
kuipzeil:€180,-

Onze prijzen zijn inclusief:

-tochtstrook op maat
-wielafdichting
-stormbanden
-stormharingen
-tentharingen (rotspennen of kunststofharingen) 

U kunt kiezen uit (geen meerprijs):

-hoofdkleur donkergrijs design of lichtgrijs design
-evt. een accentkleur 
-slikranden vast of afneembaar (klittenband)

*tussentijdse prijswijzigingen voorbehoudenVragen? 

Neem gerust contact met ons op 

 


 

Share our website