Circum voortent met voortentluifel

  • Home
  • informatiepagina's
  • Circum voortent met voortentluifel

Circum voortent+voortentluifel  

 


Wilt u veel mogelijkheden maar zo weinig mogelijk gewicht mee op vakantie? De Combi biedt de oplossing. De basis, de Circum voortent, heeft aan de voorzijde een ritsvoorziening om een petluifel (85 of 110cm diep) of een luifel (230cm diep) te plaatsen. Dit betekent dat je met dezelfde boogstok de petluifel óf de luifel voor de voortent bouwt. Ook kun je voor dat je op vakantie gaat de keuze maken wat je meeneemt. Bijvoorbeeld: de luifel, de voortent, de voortent met petluifel óf de voortent met luifel. 
 

Circum voortent


De Circum voortent met voortentluifel is een veelzijdig product. Bij ons al meer dan 15 jaar in ons assortiment en nog steeds erg gewild, door de veelzijdigheid en de moderne uitstraling. De voortent is ook zonder de voortentluifel te plaatsen, doordat deze afritsbaar is gemaakt. Wanneer u ook de voorwanden weglaat dan is dit model als luifel te gebruiken.

In de voortent zijn zowel linksvoor als rechtsvoor grote ventilatiepanelen verwerkt die ook eenvoudig met een klep met ritssluiting af te dichten zijn. 

De twee schuin naar voren geplaatste punten en de standaard meegeleverde stormbanden zorgen voor extra stabiliteit.
De voorwand is in twee delen uitritsbaar. Deze voorwand wordt net als de twee voorpunten schuin naar voren geplaatst voor extra stabiliteit.
U kunt kiezen hoe de voorkantindeling gemaakt moet worden. U kunt kiezen voor 1 deur (links of rechts) en de rest ramen óf twee deuren met twee ramen (symmetrisch)
Een middenstaander wordt meegeleverd voor het ondersteunen van de boog bij het afspannen van de voorwand. Gebruikt u alleen de luifel dan is deze, bij normale weersomstandigheden, niet nodig.

De Circum is 300cm diep op de vloer en heeft in het dak een diepte van 243cm. De diepte van 243cm is eigenlijk bepaald door onze doekleverancier Ten Cate. 243cm is de maximaal te weven breedte voor Ten Cate. Wij hoeven dan geen extra daknaden te maken die het dak alleen maar kunnen verzwakken.
 

Circum voortent met voortentluifel

De voortentluifel heeft een diepte van 230cm (dakmaat) op de vloer blijft er +/-180cm ruimte doordat de voorwand van de voortent +/-50cm naar voren is uitgespannen.
Deze luifel heeft uitritsbare zijwanden
Aan de luifel zitten aan beide kanten een stormbandvoorziening, daarnaast leveren wij een extra staander met bijbehorende stormband mee om de luifel extra te kunnen verankeren bij zwaardere weersomstandigheden.

kortom de Circum voortent met voortentluifel: 
-luifel
-voorkantdelen
-extra luifel met zijwanden (230cm)
 

Onze prijzen zijn inclusief:

-aluminium frame
-tochtstrook op maat
-wielafdichting
-stormbanden
-stormharingen
-tentharingen (rotspennen of kunststofharingen)

U kunt kiezen uit (geen meerprijs):

-hoofdkleur donkergrijs design of lichtgrijs design
-evt. een accentkleur 

-slikranden vast of afneembaar (klittenband)
-voorwandindeling (1 deur links of rechts óf twee deuren)

Share our website