Verandazeilen

  • Home
  • informatiepagina's
  • Verandazeilen

Verandazeilen op maat


Wilt u uw veranda tegen het slechte en koude weer dichtmaken? Wij kunnen veranda wanden maken van dik PVC materiaal voorzien van vensters en eventueel een deur. Het PVC-materiaal is aan beide zijden gecoat, wat het schoonmaken erg eenvoudig maakt. Vocht kan zowel aan de binnenzijde als buitenzijde niet het weefsel binnendringen, waardoor dit materiaal uitermate geschikt is voor zowel de koude winter maanden als de zomer periode. Het PVC doek is aan de uitzijde voorzien van een structuur. Dit geeft het doek een luxe uitstralen als je het vergelijkt met vlak hoogglas PVC. Vensters worden vervaardigd van een 0.5mm dik raamfolie. Kwalitatief goed voor het hele jaar gebruik maar ook flexibel genoeg om het zeil ook op te kunnen rollen.

De bovenzijde van de zeilen worden voorzien van pees. Deze passen perfect in een (bij te leveren) railprofiel die aan de veranda gemonteerd kan worden. Op deze manier is het eenvoudig deze zeilen te plaatsen en ook weer weg te halen.
Verticaal worden de zeilen met tourniquets vast gezet. Dit zijn ovale ringen die we plaatsen in het doek. Met een draaiknop (die aan de staanders van de veranda gemonteerd kunnen worden) sluit je de wand netjes aan op de veranda. 
De onderzijde wordt in overleg met de klant afgewerkt met een zoom (voor evt. een stang) of met slikrand naar binnen of buiten.
Uiteraard zijn er meer mogelijkheden om uw veranda vorm te geven, zoals het plaatsen van bijv.een deurrits of extra ritsen met oprolbandjes. 

De hoogte van de ramen wordt samen met de klant bepaald. Wanneer daglicht belangrijk is, zetten we de ramen zo hoog mogelijk in het doek. Wanneer zicht naar buiten belangrijk is, laten we de ramen 30cm van de grond beginnen. Staat er een loungeset tegen het doek, of heeft de veranda een dichte houten onderzijde? dan is het handig het raamfolie hoger van de grond te laten beginnen.

Wilt u weten wat het kost? 
  • De zeilen op maat maken met ramen en eventueel deuren is €49 per vierkante meter (vanaf 4m2)
  • Het railprofiel aan de bovenkant kost €12,50 euro per meter
  • Een tourniquetbevestiging €3,50- per stuk (deze worden elke 30cm geplaatst)
 

Share our website