Zo maken wij voortenten en luifels voor hefdakcaravans


Fortex voortenten en luifels voor hefdakcaravans

Wij hebben voor hefdakcaravans de oplossing om een perfecte, op maat gemaakte, voortent te leveren voor alle hefdakcaravans. Ook oude modellen zijn geen enkel probleem. Met onze Aronde voortenten en luifels kunnen wij zelfs de leefruimte groter maken en het opbouwen is eenvoudig.

Hoe werkt het?
Om een voortent of luifel goed te kunnen laten functioneren is het noodzakelijk dat het regenwater goed afloopt, dit is mogeijk door de tent of luifel omhoog te bouwen. Dit doen wij op een unieke manier. Een ronde boogstok wordt om de caravan geplaatst. Deze constructie met een achterwand op maat zorgt voor een perfecte afdichting en waterafloop.

 

Doordat de voortent of luifel omhoog gebouwd wordt,ontstaat er de mogelijkheid om de dakstangen, die normaal op de caravan worden geplaatst, te bevestigen aan de boogstok. Dit betekent dat er hierbij geen stangen meer aan de caravan worden bevestigd, maar alleen de achterwand die met pees aan de caravan wordt bevestigd.

Wat kunnen we allemaal maken 

Het is mogelijk de Aronde Luifel,Aronde Voortent, Aronde Voortent met petluifel en de Aronde Combi te maken voor elke hefdakcaravan. Ook is het mogelijk een kleurcombinatie te kiezen die bij de caravan of bij uw eigen wensen past.

 

Afmetingen vloeroppervlakte 

Om een idee te krijgen hoe groot de voortent of luifel voor uw caravan wordt, geven wij in het volgende tabel een aantal vloerafmetingen weer per type caravan.
 
Caravan vloermaat (m)
Eriba Puck 3,90 x 3,00
Eriba Pan/Familia/Puck L 4,50 x 3,00
Eriba Triton 5,20 x 3,00
Eriba Troll 5,60 x 3,00
Eriba Feeling 390 5,60 x 3,00
Eriba Feeling 430 5,95 x 3,00
   
Share our website