Verschillen tussen Aronde, Circum en Ventana

  • Home
  • informatiepagina's
  • Verschillen tussen Aronde, Circum en Ventana

Verschillen tussen Aronde, Circum en de Ventana.


We hebben de Aronde, de Circum en de Ventana.
Het verschil tussen de Aronde en de Circum is de vormgeving van de zijwand
 

 Aronde

De Aronde heeft 'kwartronde'zijkantdelen die uitritsbaar zijn.
 

Circum

De Circum heeft rechthoekige zijkantdelen die uitgeritst kunnen worden.
 
De Ventana heeft een andere vormgeving qua vlakverdeling en heeft meer vlakken met (naar wens) accentkleuren (op de foto is dat bruin, maar dit kan ook in eenandere kleur worden uitgevoerd).
Bij de Aronde en Circum kunnen we kleuraccenten toevoegen op de afhangende strook op de boog en in de overgang van dak naar wand.

De Ventana heeft de mogelijkheid om de raamafdichtingen aan de binnenzijde te maken. Dit is bij de Aronde en Circum altijd aan de buitenzijde.
 

 Ventana

 
Qua constructie zijn alledrie hetzelfde. De prijzen verschillen wel. De voortenten zijn 243cm in het dak en ongeveer 300cm op de vloer. De breedte is afhankelijk van het type caravan.
 
Alledrie de modellen zijn uit te breiden met een petluifel (85 of 110cm), een voortentluifel (230cm) of beiden (doorbouwen). Ook is het mogelijk een kuip op maat te laten maken of de voortent uit te breiden met een uitbouw.
Wanneer de voorwanden uitgeritst worden dan kan de middenstaander weg (bij normale weersomstandigheden), dit kan ook wanneer de petluifel is geplaatst.


 

Share our website