Binnententen

  • Home
  • informatiepagina's
  • Binnententen

Binnententen in de voortent

Om snel een extra slaapplek te kunnen creëren hebben wij een aantal binnententen die in de voortent geplaatst kunnen worden.


 

SunnCamp Swift binnentent


De meest eenvoudige is de Swift binnentent. Deze zwarte binnentent wordt aan 1 dakstang gehangen en vervolgens op de vloer vast gezet met 4 haringen. Deze binnentent is geschikt voor twee kleine kinderen of 1 volwassene. Deze binnentent is erg kompakt (120x200cm, hoogte 160cm)

 

Eurotrail vrijstaande binnentent

Deze 2 pers. binnentent is als slaapcabine overal inzetbaar. In de voortent als extra slaapplaats of in elke andere tent of bustent. Is vrijstaand en past overal. Bodem gemaakt van stevig PE sheet en de wanden en dak zijn van een ademend nylon. De grote deur met mesh zorgt voor een eenvoudige instap. Klein op te vouwen. Incl. opberghoesje.

Materiaal: ademend nylon
Bodem: PE Sheet
Stokken: fiberglas
Afmeting: 210x145x145 (LxBxH)
Verpakt: 60 x Ø 10cm
Gewicht: 1950 gr

 

Gerjak binnentent


Deze binnentent heeft een vloermaat van 210 x 130cm, heeft een stevige PVC grondzeil (kuip) Hoogte van de binnentent is 160cm. Aan de bovenzijde zitten verstelbare spanbanden om daar de stangen van de voortent of uitbouw te spannen. Ook heeft de binnentent aan de zijkanten extra ventilatie. 

Een grote rits aan de voorzijde zorgt voor een grote toegang tot de binnentent. Tevens is deze oprolbaar en aan de bovenzijde vast te maken.

Share our website