Aronde Luifel

  • Home
  • informatiepagina's
  • Aronde Luifel

Fortex Aronde


De Aronde luifel is door de ronde vormgeving beter bestand tegen de weersinvloeden dan traditionele modellen. Denk dan aan een betere afloop van water (naar voren en naar de zijkanten) en minder windgevoeligheid door de ronde vorm. De ronde vorm wordt mogelijk gemaakt door een 28mm aluminium frame met Powergrips. Dit frame is licht in gewicht en toch sterk.

De Aronde luifel heeft een exclusieve vormgeving. Door middel van een boogstok en slechts enkele dakstangen is de luifel eenvoudig op te zetten. De bevestiging aan de caravan van de dakstangen gebeurt met behulp van de standaard meegeleverde Fix-on blokken.
Bij hefdakcaravans wordt er een tweede boogstok aan de caravanzijde geplaatst waardoor de luifel meer stahoogte krijgt en een goede waterafloop. Door deze bouwwijze wordt de luifel zelfs hoger en breder dan de caravan.

De twee zijkantpanelen van de Aronde luifel kunnen gemakkelijk worden uitgeritst.
Bovenaan de zijwanden zijn aan de voorzijde standaard twee stormbandvoorzieningen geïntegreerd (bij de hefdakmodellen zijn dit er vier; twee voor én twee achter). Uiteraard levereren wij bij de Aronde luifel een tochtstrook en wielfap op maat.

De Aronde luifel heeft een diepte van 243cm, de breedte is afhankelijk van het type caravan.

De Aronde luifel is verkrijgbaar in twee hoofdkleuren; donkergrijs design en lichtgrijs design. U kunt ook nog kiezen voor een accentkleur die verwerkt wordt in de afhangende strook aan de voorzijde en een strook op de zijwanden (overgang dak naar zijwand).Onze prijzen zijn inclusief:

-tochtstrook op maat
-wielafdichting
-stormbanden
-stormharingen
-tentharingen (rotspennen of kunststofharingen)
 

U kunt kiezen uit (geen meerprijs):

-hoofdkleur donkergrijs design of lichtgrijs design
-evt. een accentkleur 
-slikranden vast of afneembaar (klittenband)


 

Share our website