Fortex Skiservice

  • Home
  • informatiepagina's
  • Fortex Skiservice

Fortex Skiservice Enschede


Vanaf November t/m April bieden wij in samenwerking met SR Skiservice onderhoud van ski's en snowboards aan. Bij ons in de winkel kunt u terecht om uw ski's of snowboards te brengen. Bij ons kunt u makkelijk parkeren om de ski's bij ons aan te bieden. Wij kunnen beoordelen wat nodig is en in overleg met de klant kijken we of alleen waxen of dat  kleine/grote onderhoudsbeurt nodig is. Wij kunnen ook het belag repareren wanneer nodig. De kosten van deze reparaties zijn afhankelijk van wat er gedaan moet worden.


De prijzen zijn als volgt:

Prijzen

Ski's*

  • Waxen €15,-

  • Kleine beurt €20

  • Grote beurt €35,-


Snowboards**

  • Wax Future €15,-

  • Kleine onderhoudsbeurt €23

  • Grote onderhoudsbeurt €46,-


Kinderski's kunnen ook aangeboden worden. Hier hebben we aangepaste tarieven voor. 
 

*) Voor ski’s met ultimate grip geldt een toeslag van € 2,50.

**) Deze prijs is van toepassing bij snowboards aangeleverd zonder binding. Bij snowboards aangeleverd met binding geldt een toeslag van € 10,00


Reparaties aan ski’s en snowboard gaan altijd in overleg

 

Skiservice

Wat houdt skiservice in? Als een ski nog in goede conditie is en de kanten zijn nog scherp over de gehele lengte van de ski, is het alleen nodig om de ski's of het snowboard te waxen. Met onze Wax Future methode (later op deze pagina uitgelegd) dringt de wax beter in de ski waardoor je langer een goed gewaxte ski of snowboard hebt. 

Zijn de kanten niet geheel scherp meer, dan bieden wij een kleine beurt aan. Eerst worden de ski's of het snowboard schoon geborsteld en vervolgens door onze volautomatische machine steen geslepen. Vervolgens wordt de ski gewaxt en gepolijst. Voor een kleine beurt mag het belag niet volledig uitgedroogd zijn. Dan is een grote onderhoudsbeurt noodzakelijk.

Wanneer een ski lang geen onderhoud heeft gehad of intensief gebruikt is dient het belag ook geschuurd te worden. Hierbij wordt de structuur van de het belag glad geschuurd en wanneer nodig kunnen wij aan het belag reparaties uitvoeren. Daarna wordt het belag en kanten 'steen geslepen'. Na een wax future behandeling polijsten wij het belag tot een superglad resultaat.

 

Belag Reparaties

Beschadigingen van het belag worden gerepareerd. 

 

 

Slijpen en Waxen

Bij de grote beurt krijgt de ski bij SR Skiservice een nog betere belagstructuur. Dit bereiken we door de ski meerdere malen steen te slijpen, dit zorgt voor een beter eindresultaat. Tevens heb je de mogelijkheid om de hoek 88 graden te laten slijpen.

Bij beide onderhoudsbeurten kun je bij SR Skiservice kiezen voor WAX FUTURE. Deze WAX FUTURE zorgt ervoor dat de wax nog dieper in het belag wordt ingebracht. Dit houdt in dat je wel twee tot drie dagen langer kunt genieten van je gewaxte ski en dat maakt het verschil! Een must voor de fanatieke skiër. Wij maakten, 8 jaar geleden, als één van de eersten in Nederland gebruik van WAX FUTURE.

 

 


 

Share our website