Circum voortent met petluifel én voortentluifel

  • Home
  • informatiepagina's
  • Circum voortent met petluifel én voortentluifel

Circum voortent+petluifel+voortentluifel (ook wel Combi Plus genoemd)

De Circum Combi Plus is zeer geschikt voor seizoenkampeerders of kampeerders die veel leefruimte wensen. De Circum Combi Plus heeft een petluifel van 85 cm én een luifel van 230 cm diep. Deze kunnen bij de Combi Plus afzondelijk van elkaar worden gebruikt, maar u kunt er ook voor kiezen om ze beiden te plaatsen.

De Circum Combi plus (maximale diepte 555cm) is door middel van ritsen modulair op te bouwen. In een handomdraai maakt u van de luifel een voortent, een voortent met petluifel/luifel of een voortent met petluifel én luifel. Bij het plaatsen van de luifel aan de petluifel wordt een extra boogstok gebruikt.

De Circum Combi Plus is te gebruiken als:
 

In de voortent zijn zowel linksvoor als rechtsvoor grote ventilatiepanelen verwerkt die ook eenvoudig met een klep met ritssluiting af te dichten zijn.
De twee schuin naar voren geplaatste punten en de standaard meegeleverde stormbanden zorgen voor extra stabiliteit.

De voorwand is in twee delen uitritsbaar. Deze voorwand wordt net als de twee voorpunten schuin naar voren geplaatst voor extra stabiliteit.
U kunt kiezen hoe de voorkantindeling gemaakt moet worden. U kunt kiezen voor 1 deur (links of rechts) en de rest ramen óf twee deuren met twee ramen (symmetrisch)
Een middenstaander wordt meegeleverd voor het ondersteunen van de boog bij het afspannen van de voorwand. Gebruikt u alleen de luifel dan is deze, bij normale weersomstandigheden, niet nodig.

De Circum voortent is 300cm diep op de vloer en heeft in het dak een diepte van 243cm. De diepte van 243cm is eigenlijk bepaald door onze doekleverancier Ten Cate. 243cm is de maximaal te weven breedte voor Ten Cate. Wij hoeven dan geen extra daknaden te maken die het dak alleen maar kunnen verzwakken. De breedtemaat is afhankelijk van het type caravan.

 

De Combi plus bestaat uit:

•             Circum Luifel
•             Voorkantdelen
•             Petluifel van 85 cm
•             Luifel van 230 cm met uitritsbare zijwanden

 

Onze prijzen zijn inclusief:

-tochtstrook op maat
-wielafdichting
-stormbanden
-stormharingen
-tentharingen (rotspennen of kunststofharingen)

U kunt kiezen uit (geen meerprijs):

-hoofdkleur donkergrijs design of lichtgrijs design
-evt. een accentkleur 

-slikranden vast of afneembaar (klittenband)
-voorwandindeling (1 deur links of rechts óf twee deuren)


 

Share our website