Circum voortent

  • Home
  • informatiepagina's
  • Circum voortent

Circum Voortent

Voor de kampeerder die de mogelijkheid wil om de luifel dicht te maken is de Circum voortent de perfecte combinatie. De voorwand is in twee delen uit te ritsen waardoor dit model als luifel te gebruiken is. De indeling van de voorwand kunt u zelf bepalen, 1 deur links óf 1 deur rechts of twee deuren in de voorwand (symmetrisch).
De punten aan de voorzijde van de tent links en rechts worden standaard voorzien van ventilatiegaas met afsluitkleppen. 

De Circum voortent is door de vorm en stormbanden extra goed bestand tegen zware weersomstandigheden.

Deze voortent is ook als luifel te gebruiken!
 

De Circum voortent als luifel


De Circum is door de ronde vormgeving beter bestand tegen de weersinvloeden dan traditionele modellen. Denk dan aan een betere afloop van water (naar voren en naar de zijkanten) en minder windgevoeligheid door de ronde vorm. De ronde vorm wordt mogelijk gemaakt door een 28mm aluminium frame met Powergrips. Dit frame is licht in gewicht en toch sterk.
De Circum luifel heeft een strakke vormgeving. Door middel van een boogstok en slechts enkele dakstangen is de luifel eenvoudig op te zetten. De bevestiging  van de dakstangen aan de caravan gebeurt met behulp van de standaard meegeleverde Fix-on blokken.

Bij hefdakcaravans wordt er een tweede boogstok aan de caravanzijde geplaatst waardoor de luifel meer stahoogte krijgt en een goede waterafloop. Door deze bouwwijze wordt de luifel zelfs hoger en breder dan de caravan.
De twee zijkantpanelen van de Circum luifel kunnen gemakkelijk worden uitgeritst.
Bovenaan de zijwanden zijn aan de voorzijde standaard twee stormbandvoorzieningen geïntegreerd (bij de hefdakmodellen zijn dit er vier; twee voor én twee achter). Uiteraard levereren wij bij de Circum luifel een tochtstrook en wielfap op maat.
 

De Circum voortent

De Circumvoortent is de perfecte combinatie van opzetgemak en stormvastheid. De schuin geplaatste voorwand en ronde zijkanten zorgen voor een aërodynamische vorm en de geïntegreerde stormbanden aan de zijkanten zorgen ervoor dat de voortent ook onder slechte omstandigheden moeiteloos blijft staan.

De voorwand kan in twee delen worden uitgeritst, waardoor het mogelijk is om een gedeelte open te laten.
U hebt de keus hoe de voorkantindeling gemaakt moet worden. U kunt kiezen voor 1 deur (links of rechts) en de rest ramen óf twee deuren met twee ramen (symmetrisch). De twee schuin naar voren geplaatste punten en de standaard meegeleverde stormbanden zorgen voor extra stabiliteit.

Een middenstaander wordt meegeleverd voor het ondersteunen van de boog bij het afspannen van de voorwand. Gebruikt u alleen de luifel dan is deze niet nodig.

De Circum voortent is 243cm diep bij het dak en +/-300cm diep op de vloer. De breedtemaat is afhankelijk van de caravan.
 

Onze prijzen zijn inclusief:

-tochtstrook op maat
-wielafdichting
-stormbanden
-stormharingen
-tentharingen (rotspennen of kunststofharingen)

U kunt kiezen uit (geen meerprijs):

-hoofdkleur donkergrijs design of lichtgrijs design
-evt. een accentkleur 

-slikranden vast of afneembaar (klittenband)
-voorwandindeling (1 deur links of rechts óf twee deuren)

 

 

Share our website