Tenttapijt

  • Home
  • informatiepagina's
  • Tenttapijt

Tenttapijt voor in de voortent of luifel.


In de voortent of luifel is het wel aangenaam een tenttapijt te gebruiken. Je krijg meteen een andere sfeer wanneer de vloer netjes bedekt is met een tapijt. Ook voor het opbouwen van de voortent of luifel is het handig eerst een tapijt neer te leggen. De tentdelen worden dan niet smerig tijdens het opbouwen van de voortent. 

Het is verstandig om te kiezen voor een kwalitatief goed tapijt. Naast dat een tapijt er mooi uit moet zien is het ook van belang dat deze een tijd mee kan gaan. Een tapijt moet ook goed blijven bij intensief gebruik, zoals het schuiven van stoelen.

Tijdens de selectie van tenttapijten die wij verkopen, hebben we gekeken naar een product dat aan de belangrijkste eisen voldoet; kwaliteit, eenvoudig te reinigen én passend bij onze producten.
De keuze is voor ons gevallen op het Jolax-tapijt van Walker . Dit is een sterk, vormvast, geweven, rot-en schimmelwerend tapijt.    
             

Milieuvriendelijk kamperen met Isabella tenttapijt

Naast het Jolax-tenttapijt hebben we ook Isabella Dawn  én Flint Bolon . De rol is 300cm breed en dit tapijt is op de exacte breedte te knippen.
Isabella Dawn tenttapijt is een soepel geweven tapijt bestaande uit sterk nylondraad omwonden met pvc en is in een warmtepers nabehandeld. Het tapijt is zonder te rafelen op maat te snijden. het is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden opgevouwen en gereinigd.

Wanneer u een Isabella tapijt voor uw voortent kiest, krijgt u een tapijt dat volledig vrij is van hormoonverstorende ftalaten. Isabella tapijten worden in Zweden geproduceerd met 100% vernieuwbare energie en voor het schoonmaken van de tenttapijten zijn geen chemicaliën nodig. In 99% van de gevallen hoeft u alleen water en een borstel te gebruiken.

 

     Isabella Dawn

    Isabella FlintVoor de juiste maat van het tapijt kijken we naar de grondmaat van de voortent. Deze is altijd 300cm diep. De breedte is afhankelijk van de caravan. 

Tip: Wanneer u al een voortent/luifel van ons heeft en u niet precies weet wat de breedtemaat van uw voortent is, dan kunt u de grijze maatband (die onder de boogstok geplaatst wordt) opmeten voor de juiste maat.

 

Share our website