Aronde voortent met luifel

  • Home
  • informatiepagina's
  • Aronde voortent met luifel

Aronde voortent met luifel
 

te plaatsen als:


De basis Aronde voortent heeft aan de voorzijde een ritsvoorziening een luifel (230cm diep) te plaatsen.  
De voortent is ook zonder de luifel te plaatsen. Wanneer u ook de voorwanden weglaat dan is dit model als luifel te gebruiken óf zelfs als extra diepe luifel (243cm+230cm)

In de voortent zijn zowel linksvoor als rechtsvoor grote ventilatiepanelen verwerkt die ook eenvoudig met een klep met ritssluiting af te dichten zijn. Het voordeel van een luifel is dat het mogelijk is om bij slechte weersomstandigheden goed te kunnen blijven ventileren, ook wordt inregenen bij de deur met de luifel (met zijwanden erin) voorkomen. 

De voorwand  is in twee delen uitritsbaar. Deze voorwand wordt net als de twee voorpunten schuin naar voren geplaatst voor extra stabiliteit.
U kunt kiezen hoe de voorkantindeling gemaakt moet worden. U kunt kiezen voor 1 deur (links of rechts) en de rest ramen óf twee deuren met twee ramen (symmetrisch)
Een middenstaander wordt meegeleverd voor het ondersteunen van de boog bij het afspannen van de voorwand. Gebruikt u de voortent alleen als luifel dan is deze, bij normale weersomstandigheden, niet nodig.
 

Aronde voortent met luifel

De Extra luifel heeft een diepte van 230cm (dakmaat) op de vloer blijft er +/-180cm ruimte doordat de voorwand van de voortent +/-50cm naar voren is uitgespannen.
Deze luifel heeft uitritsbare zijwanden
Aan de luifel zitten aan beide kanten een stormbandvoorziening, daarnaast leveren wij een extra staander met bijbehorende stormband mee om de luifel extra te kunnen verankeren bij zwaardere weersomstandigheden.

kortom de Aronde voortent met luifel: 
-luifel
-voorkantdelen
-extra luifel met zijwanden (230cm)
 

Onze prijzen zijn inclusief:

-tochtstrook op maat
-wielafdichting
-stormbanden
-stormharingen
-tentharingen (rotspennen of kunststofharingen)

U kunt kiezen uit (geen meerprijs):

-hoofdkleur donkergrijs design of lichtgrijs design
-evt. een accentkleur 

-slikranden vast of afneembaar (klittenband)
-voorwandindeling (1 deur links of rechts óf twee deuren)

 

 

Share our website