Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Aronde voortent met petluifel

In 2016 deze voortent aangeschaft. De ventilatieroosters kunnen onder de petluifel altijd openstaan: erg handig. De led verlichting vinden we heel mooi. Wij zetten het geheel in ongeveer 5 kwartier op. Dit jaar heeft de tent 3 x 2 weken in Nederland gestaan en nu 4 weken aan de oostkust van Spanje. Wat opvalt is dat de tent geschikt is voor elk klimaat. Aan het einde van het 6e seizoen markeert er nog niets aan en oogt hij als nieuw. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend!

Eelke Storm

Aronde combi plus

Vandaag mijn nieuwe aronde combi plus opgezet voor een Weinsberg 390 qd. De kleur donkergrijs. Helemaal top. Wij hadden eerst een aronde tent voor een Eriba Touring en waren ook erg tevreden. Nu deze en de tent is helemaal af. Wij zijn er nu al erg blij mee. Jeurig op tijd geleverd middels Jan Schreur onze caravan dealer.

Ferry Verburg

Weer een mooie nieuwe Fortex

Nadat we onze oude caravan verkocht hadden moest er natuurlijk weer een Fortex tent komen aan onze Trigano Silverstone 420. Een grotere tent hebben nu en wat een prachtige weer, misschien wel beter dan de vorige uit 2013 met een pvc dak en ook de led-verlichting is mooier gemonteerd nu...Wij zijn er alweer super blij mee en erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Frank.....

Gerrit Van Veen

ARONDE

De voortent is echt stormvast. 7 maanden aan zee. Veel stormen en telkens zwaardere windstoten. Als een huis. Zeer goede service!

Els Straayman

ventana voortent met petluifel

hallo iedereen, heb voor mijn biod 350tl van 1982 een nieuwe voortent op maat laten maken. de kleuren zijn beige met bruine accenten, zoals ik wou. bij het uitpakken was ik al meteen verliefd, opgesteld, wat eigenlijk vrij vlot verliep voor de eerste keer. ik moet zeggen, ik had hoge verwachtingen, maar dit overtreft wel alles, prachtige voortent op maat gemaakt. DANK U WEL , i'm a happy camper now

johnny jaenen

Kwaliteit Fortex voortent

Naar aanleiding van reacties van mede kampeerders tijdens de storm 8-8-2019 in Zeeland dat onze tent die zonder problemen doorstond ( natuurlijk mits goed opgezet ) terwijl veel nieuwer voortenten problemen gaven. Onze katoenen voortent is namelijk van 1989 en op maat gemaakt voor Avento Master 350 TL en dus al 30 jaar tot volle tevredenheid in gebruik en thuis gekomen dacht ik zou de firma nog bestaan en ziedaar, site op internet gevonden. En op Klanten vertellen- dus mijn reactie op de misschien wel oudste Fortex voortent in gebruik!

Jan van Gessel

Fortex Explorer Luifel

Sinds kort heb ik een FORTEX Explorer Luifel. Ik heb een Kip Kompakt caravan van het bouwjaar 1991 waarbij het lastig was om een passende luifel te vinden omdat deze caravan een hefdak heeft en ook nog erg veel schuine kanten heeft en dus afwijkt . Na wat speurwerk op internet kwam ik uit bij FORTEX. Na 'n telefoontje en een bezoek aan de showroom in Enschede was de keuze snel gemaakt. Inmiddels heb ik de luifel een paar weken uit geprobeerd met veel succes. De luifel staat als een huis mooi strak en de reacties op camping zijn lovend. Wel is aan te raden om een framespanner ( Hercules Twin ) te gebruiken . Kortom ik ben erg te vrede met mijn nieuwe aanwinst !!!

Kees van den Nieuwenhuizen

Aronde voortent voor Eriba Nova

Wij hebben dit voorjaar een Aronde voortent gekocht voor onze Eriba Nova. De vakkundige en duidelijke adviezen maakte dat wij snel wisten welke uitvoering voor ons de beste was. Nadat wij de tent hadden opgehaald hebben wij deze direct opgezet en uitgeprobeerd. Ondanks de goede adviezen kregen wij de tent niet strak. Nadat wij contact hadden opgenomen bleek al snel wat wij verkeerd hadden gedaan. Desondanks werd ons aangeboden om de tent met behulp van Frank van Fortex nogmaals op te zetten. Zo gezegd zo gedaan. Binnen de kortste keren stond de tent naar volle tevredenheid. De snelheid en het gemak van opzetten bevielen ons uitstekend. De tent ziet er super uit en de afwerking is excellent. Nu op naar ons vakantieadres en genieten van onze nieuwe voortent.

Jan Wannyn

aanschaf Aronde Combi Plus

Wij hebben in 2017 een Aronde Combi Plus aangeschaft en zijn hier heel tevreden over. Vooral de service en korte lijnen waren uitstekend, we hadden door verkeerd opzetten van de voortent een zakker in de voortent. Dit is door Fortex uitstekend opgelost, onder coulance vervangen van het dakdoek en is door Frank zelf op de camping gebracht en heeft de boel opnieuw met ons opgezet. Klasse, nogmaals Dank voor de uitstekende service.

Johan Postema

Luifel Rapido 39

In 2013 een Fortex luifel gekocht met voorkant zodat het een volwaardige voortent is, nog steeds super tevreden mee, Veel meer ruimte dan met een standaard voortent, Wij hebben ook als optie de ledverlichting er bij gekocht daar hebben we geen moment spijt van gehad, wat een prachtig licht.... Het opzetten vraagt wat tijd en aandacht maar na een aantal keer leer je snel... Prima service en fijn contact

Gerrit van Veen

Aanschaf Fortex Aronde

Afgelopen zomer besloten om na ruim 30 jaar met de caravan de vakanties in warme oorden door te brengen een seizoenplaats in eigen land te zoeken. We hebben altijd voor het gemak een losse luifel, zakluifel en een Omnistor dakluifel gebruikt, super handig maar voor langere tijd natuurlijk geen optie. Op meerdere campings voortenten bekeken en de conclusie was dat we absoluut geen VINEX tent wilden. Na een beetje zoeken op internet bleven de Unico en de Fortex als kandidaten over. Fortex had volgens diverse forums een betere communicatie en 'korte lijntjes' Wezijn gegaan voor de lichtgrijze Aronde met als enige optie een afritsbare petluifel, om eventueel volgend jaar de diepe luifel erbij te nemen. Afgesproken dat de tent i.vm. de nieuwe collectie 2016 en de Jaarbeurs in november december geleverd zou worden. MAAR, de tent werd toch eerder geleverd en afgelopen zondag (16-10) was de perfecte dag om even proef te draaien. Kan niet anders zeggen dat het een prachtige tent is geworden en de 'bouwtijd' ongeveer een uur en een kwartier in beslag heeft genomen. Materialen zijn degelijk en keurig uitgevoerd, zelfs de wielflap en tochtstrook zijn lekker dik en passen prima. De tent past perfect en wordt op de camping een opvallende verschijning. Zijn er tot op heden zeer content mee. Groet, Herman en Ans

Herman Bourgonje

Strumschaden an einem Aronde

Hallo, wir hatten im Sommer 2015 einen schweren Strumschaden an unserem Aronde. Fortex hat die Risse vernäht, die offenen Nähte neu genäht und auch das Gestänge kontrolliert und ergänzt. Das ganze in einer super kurzen Zeit. Ganz ganz großes Lob. Wir sind bestens zufrieden. Familie Hannig aus Bottrop in Deutschland

Ralf Hannig

Fortex Combi voortent

Ik stond versteld, bij het bestellen van de tent, hoeveel kennis bij Fortex in huis is. We hebben perfect advies gekregen. We zijn net van de camping terug en hebben onze nieuwe voortent opgebouwd. Super tevreden. Bedankt Fortex, van deze voortent gaan we nog veel plezier hebben.

Jan Veltman

Zeer goede kwaliteit

Wij hebben enkele jaren geleden een voortent van Fortex gekocht. Echt vakmanschap en zeer goede kwaliteit. Wij bevelen het iedereen aan!

Tom Schasfoort