Ventana luifel

  • Home
  • informatiepagina's
  • Ventana luifel

Ventana Luifel


De Ventana luifel is voorzien van grote uitritsbare zijwanden met kleppen áchter de ramen

De Ventana luifel is door de ronde vormgeving beter bestand tegen de weersinvloeden dan traditionele modellen. Denk dan aan een betere afloop van water (naar voren en naar de zijkanten) en minder windgevoeligheid door de ronde vorm. De ronde vorm wordt mogelijk gemaakt door een 28mm aluminium frame met Powergrips. Dit frame is licht in gewicht en toch sterk.


De Ventana luifel heeft een exclusieve vormgeving. Door middel van een boogstok en slechts enkele dakstangen is de luifel eenvoudig op te zetten. De bevestiging aan de caravan van de dakstangen gebeurt met behulp van de standaard meegeleverde Fix-on blokken.

Bij hefdakcaravans wordt er een tweede boogstok aan de caravanzijde geplaatst waardoor de luifel meer stahoogte krijgt en een goede waterafloop. Door deze bouwwijze wordt de luifel zelfs hoger en breder dan de caravan.

De twee zijkantpanelen van de Ventana luifel kunnen gemakkelijk worden uitgeritst.
De driehoekige voorpunten zorgen voor meer stevigheid en bieden enigzins bescherming tegen de wind.
Bovenaan de zijwanden zijn aan de voorzijde standaard twee stormbandvoorzieningen geïntegreerd (bij de hefdakmodellen zijn dit er vier; twee voor én twee achter). Uiteraard levereren wij bij de Ventana luifel een tochtstrook en wielfap op maat.

De Ventana luifel heeft een diepte van 243cm, de breedte is afhankelijk van het type caravan.Onze prijzen zijn inclusief:

-tochtstrook op maat
-wielafdichting
-stormbanden
-stormharingen
-tentharingen (rotspennen of kunststofharingen)
 

U kunt kiezen uit (geen meerprijs):

-hoofdkleur donkergrijs design of lichtgrijs design
-evt. een accentkleur https://www.voortent.net/2176/0/kleurcombinaties
-slikranden vast of afneembaar (klittenband)


Opties:

-geïntegreerde ledverlichting €240,-

 

Share our website