Opties

  • Home
  • informatiepagina's
  • Opties

Onderstaande items kunt u als optie overwegen.


Afneembaar slikrand met klittenband.


u krijgt bij ons vrijblijvend de keus om de slikranden afneembaar te maken of vast aan de voortent/luifel te laten maken.

voordelen afneembare slikranden:
-handiger met schoonmaken
-de optie om ze niet te p[laatsen bijv. in warme oorden
nadelen:
-kans op vuil in het klittenband (dor gras bijv) en hierdoor minder lang 'houdbaar'dan vaste slikranden
-meer werk bij opzetten (slikranden op de juiste plek plaatsen.
Sikranden liggen standaard enkel naar binnen. u heeft de vrije keuze om deze slikranden afneembaar te krijgen of vast aan de tent of luifel genaaid. Dit wordt dan gedaan m.d.v. klitteband. 

Kuipzeil op maat.

Wanneer u een PVC kuip in de voortent wilt dan kunnen wij dat leveren. De kuip wordt met klitteband verbinding aan de tent gemaakt. Een kuip is altijd i.c.m. afneembare slikranden, omdat een kuip niet altijd is toegestaan op een camping. Prijzen vanaf €350,-

 

Dubbele slikranden

Wanneer u langere perioden kampeert is het verstandig dubbele slikranden bij te bestellen. Standaard liggen de slikranden naar binnen. De extra naar buiten liggende slikranden zorgen voor een betere tochtvrije afdichting. Meerprijs voor dubbele slikranden is €160,-. Dubbel slikrand kan niet afneembaar worden gemaakt
voortent 

Ledverlichting

In onze voortenten en luifels is het mogelijk een ingebouwde ledverlichting te laten verwerken. Deze ledverlichting wordt geïntegreerd in de tunnel van de boogstok. Met behulp van een afstandbediening kan de ledstrip gedimd en geschakeld worden. Prijs: €250.
IMG 2868
 

Uitbouw

Om meer ruimte of een slaapplaats te creëren hebben wij een uitbouw ontwikkeld. Deze uitbouw is leverbaar voor elke Fortex Aronde en Circum voortent. Deze uitbouw is uit te breiden met een binnentent. De uitbouw is 2,5m breed en 1,5 meter diep. Prijs van de uitbouw is €620,- Uiteraard is deze uitbouw voorzien van een 28mm aluminium frame met powergrip en geïntegreerde stormbanden.
 


 

Verandastangenset 

Wanneer u één deel van de voorwand als veranda wilt laten hangen is het verstandig een extra verandastangenset bij te bestellen. Met deze stangen (twee staanders en één verandastang) ligt het deel van de voorkant over een stang. Deze stang ontlast de ritsen. Meerprijs van deze stangenset is €65,- Uiteraard zijn deze stangen van aluminium en voorzien van powergrips. 
Ten Cate
 
 


\


 

Binnententen

Wilt u een slaapplek creëren in de voortent, dan zijn er verschillende binnententen verkrijgbaar.


1 á 2 persoon binnentent (135cm breed)--> €75,-
Een 2-of 3-persoonstent binnentent die opgehangen kan worden aan het frame.--> beide €75,-


                           

 

Share our website