Opties

Onderstaande items kunt u als optie overwegen.


Wanneer u langere perioden kampeert is het verstandig dubbele slikranden bij te bestellen. Standaard liggen de slikranden naar binnen. De extra naar buiten liggende slikranden zorgen voor een betere tochtvrije afdichting. Meerprijs voor dubbele slikranden is €150,-. 
voortent
In onze Aronde-modellen is het mogelijk een ingebouwde LED-verlichting te laten verwerken. Deze LED-verlichting wordt geïntegreerd in de tunnel van de boogstok. Met behulp van een afstandbediening kan de LED strip gedimt en geschakeld worden. Prijs €230.
IMG 2868
Om meer ruimte of een slaapplaats te creëren hebben wij een uitbouw ontwikkeld. Deze uitbouw is leverbaar voor elke Fortex Aronde voortent, met uitzondering van de Universeel en de Permanente. Deze uitbouw is uit te breiden met een binnentent. De uitbouw is 2,5m breed en 1,2 meter diep. Een diepere uitbouw is op aanvraag mogelijk. Prijs van de uitbouw is €570,- en een binnentent is €110,- Uiteraard is deze uitbouw voorzien van een 28mm aluminium frame met powergrip.
IMG 2877
Wanneer u één deel van de voorwand als veranda wilt laten hangen is het verstandig een extra veranda stangenset bij te bestellen. Met deze stangen (twee staanders en één verandastang) ligt het deel van de voorkant over een stang. Deze stang ontlast de ritsen. Meerprijs van deze stangenset is €60,- Uiteraard zijn deze stangen van Aluminium en voorzien van powergrips. 
Ten Cate
 
 
Wanneer u extra ruimte wilt creëren is het mogelijk een aanritsbare luifel bij te bestellen. Een extra ritsvoorziening wordt in de tent verwerkt zodat u de luifel er makkelijk en snel aan kunt zetten en eraf kunt halen. Deze luifel wordt voorzien van 1 aluminium boogstok en drie dakstangen. Ook zitten er standaard twee stormbanden in het dak geïntegreerd. Eventuele zijwanden zijn ook mogelijk. Diepte is standaard 2meter maar kan ook dieper. Prijzen vanaf €400. 
IMG 1780
 
Wilt u een slaapplek creëren in de voortent, dan is er ook een binnentent leverbaar die in de tent gehangen kan worden.
Deze binnenten is 220 x 150cm en heeft een hoogte van ongeveer 190cm. 
seizoen voortent

U kunt ook kiezen voor een binnentent met opblaasbaar frame van SunnCamp of een pop-up binnentent van SunnCamp voor 2 of 3 personen
 
Share our website