Opties

  • Home
  • informatiepagina's
  • Opties

Onderstaande items kunt u als optie overwegen.


Afneembaar slikrand met klittenband.
Sikranden liggen standaard enkel naar binnen. u heeft de vrije keuze om deze slikranden afneembaar te krijgen of vast aan de tent of luifel genaaid. Dit wordt dan gedaan m.d.v. klitteband. 

Kuip op maat.
Wanneer u een PVC kuip in de voortent wilt dan kunnen wij dat leveren. De kuip wordt met klitteband verbinding aan de tent gemaakt. Een kuip is altijd i.c.m. afneembaar slikrand, omdat een kuip niet altijd is toegestaan op een camping. Prijs is op aanvraag

Dubbel slikrand
Wanneer u langere perioden kampeert is het verstandig dubbele slikranden bij te bestellen. Standaard liggen de slikranden naar binnen. De extra naar buiten liggende slikranden zorgen voor een betere tochtvrije afdichting. Meerprijs voor dubbele slikranden is €150,-. Dubbel slikrand kan niet afneembaar worden gemaakt
voortent

LED Verlichting
In onze Aronde-modellen is het mogelijk een ingebouwde LED-verlichting te laten verwerken. Deze LED-verlichting wordt geïntegreerd in de tunnel van de boogstok. Met behulp van een afstandbediening kan de LED strip gedimt en geschakeld worden. Prijs €230.
IMG 2868


Uitbouw
Om meer ruimte of een slaapplaats te creëren hebben wij een uitbouw ontwikkeld. Deze uitbouw is leverbaar voor elke Fortex Aronde en Circum voortent. Deze uitbouw is uit te breiden met een binnentent. De uitbouw is 2,5m breed en 1,5 meter diep. Prijs van de uitbouw is €570,- Uiteraard is deze uitbouw voorzien van een 28mm aluminium frame met powergrip en geintegreerde stormbanden.
 
Veranda stangenset 
Wanneer u één deel van de voorwand als veranda wilt laten hangen is het verstandig een extra veranda stangenset bij te bestellen. Met deze stangen (twee staanders en één verandastang) ligt het deel van de voorkant over een stang. Deze stang ontlast de ritsen. Meerprijs van deze stangenset is €60,- Uiteraard zijn deze stangen van Aluminium en voorzien van powergrips. 
Ten Cate
 
 


\

Wilt u een slaapplek creëren in de voortent, dan zijn er verschillende binnententen verkrijgbaar.een opblaasbare binnentent van SunnCamp. 

 
 Een 2-of 3-persoons pop-upbinnentent. 

Een 2-of 3-persoonstent binnentent die opgehangen kan worden aan het frame.

Share our website